Rég jelentkeztem...

2016.03.15 10:12

Kedves Olvasóim, Barátaim!

Köszönöm kitartó látogatásaitokat, érdeklődésetek és bizalmatok a Baby Baboons oldal iránt. Bár, még csak március közepén járunk, ez a hónap már most minden rekordot megdöntő. Átlagosan több, mint 8 percet tölt el egy egyedi felhasználó az oldalon, és több, mint 10 oldalt néz meg a Google-ből átkattintva. Egyre több a külső hivatkozásból érkező olvasó (sokszor szakmai fórumról, oldalról vagy cikkből - hivatkozva a Baby Baboons-on megjelentekre), aki rendszerint küldöldi oldalakról érkezik, és többszázan olvastátok el 14 nap alatt, most márciusban - némi késéssel - az ezüsthátú Golo 35. születésnapjáról szóló cikkemet, mely külön öröm a szívemnek. Ezek a remek eredmények, a 2 hét alatt elért sok 1.000 unique user azért is hatalmas öröm, mert az oldalon utolsó publikációmat decemberben közöltem az állatok karácsonyáról, tehát friss hírt rég adtam "gyermekeimről", "barátaimról".

Nem tűntem el, Maszatkát serényen látogatom most is :-)  ... ill., picit ritkábban, mint szeretném, de rendszeresen. Ez számára, a többi pávián számára, és természetesen számomra is igen fontos! Az alant lévő fotók 2016 január végén készültek:

 

Kicsi Maszatos most nagyon szép, jó kapcsolatot ápol az "emberesedő", őszülgető Dezsőkével (aki még mindig sokkal kisebb testi megjelenésében Rezsőtől, hisz fiatalabb is tőle kb. 1 esztendővel, és komolyabb, ugyanakkor visszahúzódóbb lett), de Maszatka pávián lelke továbbra is sok emberi kötődést rejt, töretlenül, nagy bizalommal és együttműködéssel szeretjük egymást (ezt túlzás és elfogultság nélkül állíthatom):

Sok-sok új videót találhattok a budapesti páviánokról - nemcsak Maszatról - a YouTube oldalamon is: www.youtube.com/channel/UChHxGKiASvWnx373fMwQFLw